Παρασκευάς Γιάννης
Χειρουργός Οδοντίατρος
Οδοντιατρικές υπηρεσίες υψηλού επιπέδου
με υπευθυνότητα και συνέπεια σε ασθενείς
όλων των ηλικιών
210 98 11 443
Παρασκευάς Γιάννης
Χειρουργός Οδοντίατρος
Οδοντιατρικές υπηρεσίες υψηλού επιπέδου
με υπευθυνότητα και συνέπεια σε ασθενείς
όλων των ηλικιών
210 98 11 443

Λόγοι να μας επιλέξετε!

Σε ένα ζεστό και μοντέρνο περιβάλλον ο χειρουργός οδοντίατρος Παρασκευάς Γιάννης αντιμετωπίζει τον κάθε ασθενή ως μια ξεχωριστή πρόκληση στοχεύοντας πρωτίστως στην ανακούφιση του οδοντικού πόνου, στην επίλυση του οδοντικού προβλήματος και στην άρτια ολοκλήρωση του επιλεγμένου σχεδίου θεραπείας.

Με σημεία αναφοράς την πολυετή μας εμπειρία και τη συνεχή εκπαίδευση σε συνδυασμό με τη χρήση όσον το δυνατόν πιο εξελιγμένων μέσων και υλικών παρέχουμε την καλύτερη δυνατή θεραπεία, ανώδυνα και με ασφάλεια, και φροντίζουμε για ένα υγιές χαμόγελο που θα σας γεμίζει αυτοπεποίθηση.

Στο οδοντιατρείο μας στο Παλαιό Φάληρο δίνεται έμφαση στην τήρηση υψηλού επιπέδου υγιεινής σε όλους τους χώρους καθώς και στη δημιουργία ευχάριστης εμπειρίας έτσι ώστε να αντιμετωπιστεί ο φόβος για τον οδοντίατρο.

Στόχος Μας

Βασικός μας στόχος η παροχή εξειδικευμένων υπηρεσιών αισθητικής αλλά και γενικής οδοντιατρικής σε ασθενείς κάθε ηλικίας και ο σχεδιασμός της κατάλληλης για εσάς θεραπείας που θα σας χαρίσει το αγαπημένο σας χαμόγελο.

Μέσω της διαρκούς επιμόρφωσης και κατάρτισης, ο οδοντίατρος Παρασκευάς Γιάννης παραμένει πάντοτε ενήμερος για τις τελευταίες εξελίξεις της Οδοντιατρικής.

Η οδοντιατρική σας φροντίδα ειναι χαρά μας και υποχρέωση μας!

Ο οδοντίατρος Παρασκευάς Γιάννης παρέχει σε ασθενείς όλων των ηλικιών υπηρεσίες υψηλού επιπέδου με υπευθυνότητα και συνέπεια.

Μετάβαση στο περιεχόμενο